Inici de les tasques de l’equip de comunicació de RefugeESuoc

El grup de treball encarregat d’elaborar el projecte de comunicació de RefugeESuoc s’ha posat en marxa. Una vegada fet el primer contacte durant la jornada informativa del passat dia 22 d’octubre, l’equip voluntari coordinat per l’Esther Mañà  s’ha reunit amb Joan del Rio (membre impulsor) per tal marcar les pautes de treball a seguir.

dsc_0057-1

El primer punt tractat ha estat el de definir la missió de l’organització, aspecte bàsic de cara a desenvolupar tot el discurs comunicatiu. En aquest sentit s’ha emplaçat a l’equip impulsor a elaborar una frase que sintetitzi l’ADN de RefugeEsuoc. Es tracta de trobar una oració que defineixi de manera clara l’objectiu de l’organització, que expliqui el perquè d’aquest projecte i que qualsevol persona aliena en llegir-la s’hi pugui sentir identificat.

Es proposa que la missió giri entorn de l’educació, clau de volta de les tres àrees d’acció previstes: l’acció directa als refugiats  mitjançant beques d’estudi a distància; la sensibilització sobre el drama migratori especialment a través del taller #EstimatIbrahim pensat per a les escoles; i també implicar i reivindicar la figura de l’educador social com a agent actiu i part de la solució en aquesta problemàtica.

Una vegada consensuat aquest punt, es procedirà a la creació d’un manual d’estil que inclourà la imatge corporativa en concordança amb els objectius definits. La voluntat és finalitzar aquesta primera fase a principis de gener.

En paral·lel es comença a treballar en l’estructura del sitemap de la web basada en els tres pilars esmentats anteriorment. Aquesta serà una  eina fonamental per a explicar el propòsit de RefugeESuoc.

El proper pas a curt termini serà planificar l’estratègia a seguir pel que fa a les xarxes socials.

S’està fent bona feina però encara en queda moltíssima més per fer. Totes les idees i aportacions són molt importants per al projecte. Així que si t’animes a participar-hi, envia’ns un correu a refugeESuoc@uoc.edu i tan aviat com ens sigui possible ens posarem en contacte amb tu.

Seguim!

RefugeESuoc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s