Convocatòria 19J: Manifestació unitària a Barcelona “Obriu fronteres, volem acollir!”

MÉS DE 40 ENTITATS I COL·LECTIUS , ENTRE ELLS RefugeESuoc,  CONVOQUEN A LES 18H A LA PLAÇA UNIVERSITAT PER REIVINDICAR EL DIA MUNDIAL DE LES PERSONES REFUGIADES

Diferents persones, entitats, col·lectius, partits polítics i sindicats ens unim per convocar una gran manifestació a Barcelona pel Dia Mundial de les Persones Refugiades. Aquesta està prevista pel diumenge 19 de juny a les 18h a la plaça Universitat i acabarà davant l’oficina d’estrangeria sota el lema “Obriu fronteres, volem acollir!”.

Davant la situació de milers de persones estancades a Grècia, la vergonyasa actuació de la Unió Europea i les constants morts a la Mediterrània (més de 2.400 en el que portem de 2016), fan que la ciutadania digui PROU.

Ens necessitem a totes al carrer! Hem d’omplir la capital catalana per mostrar el nostre rebuig a l’actuació dels Estats europeus i en especial l’Estat espanyol.

Aquesta manifestació està emmarcada dins una SETMANA DE LLUITA PEL 20 DE JUNY en que diferents entitats faran actes per evidenciar la situació de les desplaçades forçoses. També pots organitzar la teva activitat (anuncia-la aquí)!
Pel dret a la vida i a la dignitat humanes, NO MÉS MORTS al mar Mediterrani.

Podeu llegir el manifest aquí

20j4a3_RefugeESuoc2

Anuncis